Svetovna ekonomska kriza in Maitrejev prihod

Včasih človek naleti na zgodbo, ki je nekoliko drugačna od ostalih. Včasih naleti na zgodbo, ki je bistveno drugačna. In včasih človek naleti na zgodbo, ki mu zamaje tla pod nogami ter prevrednoti njegov pogled na svet. Zgodbo, ki ni pripoved, temveč se dogaja ravno v tem trenutku, prav sedaj, tukaj, med nami… Je zgodba, ki govori o upanju, ne namišljenem, temveč o realnem upanju, da potegnemo ta svet iz godlje, v katero smo ga spravili. To je zgodba o prihodu svetovnega učitelja, procesu, ki se prav sedaj potihoma odvija na našem planetu, in čeprav ga ne opazimo, bodo njegove posledice za človeštvo imele tako daljnosežne učinke, da si jih danes pravzaprav težko predstavljamo.

Marsikdo ne ve, da v tej krizi, kot tudi na planetu nasploh, nismo sami. Tokrat nam je ponujena presenetljiva pomoč, na katero nismo računali niti v sanjah. Morda bi se jo splačalo izkoristiti? Kogar zanima drugačen, širši pogled na to, kaj se pravzaprav dogaja v ozadju, kaj je vzrok ekonomske krize in v kateri smeri lahko iščemo njeno rešitev, je toplo vabljen, da si ogleda animirano knjižico “Svetovna ekonomska kriza in Maitrejev prihod“. Ta je na voljo v dveh oblikah. Lahko si jo prenesete na svoj računalnik kot powerpoint predstavitev (4.5 mb), ali pa si jo ogledate kar na tej strani (spodaj) kot flash animacijo. Obe verziji sta vsebinsko popolnoma enaki, le da je powerpoint predstavitev tehnično kvalitetnejša (ima gladkejšo animacijo in ostrejše slike), poleg tega pa si jo lahko shranite za kasnejši ogled ali predvajanje na kakem drugem računalniku. Za predvajanje potrebujete MS PowerPoint 2003 ali novejšo različico.

Če imate v vaš spletni pregledovalnik vgrajeno podporo za Flash, si lahko animirano knjižico ogledate kar v spodnjem predvajalniku. Za štart animacije kliknite na gumb štart animacije v kontrolni vrstici pod predvajalnikom. Ne pozabite preklopiti v celozaslonski način s klikom na gumb celozaslonski način predvajanja (ta se nahaja čisto desno v kontrolni vrstici). Še to: animacija teče avtomatsko, po začetku predvajanja vam ni treba več ničesar klikati. Enostavno - prepustite se zgodbi…

11 komentarjev na "Svetovna ekonomska kriza in Maitrejev prihod"

 • agape

  vse super,samo predolgo že obljubljate prihod,pa dirkate po londonu in druge stvari sašo,Creme in ostali
  sedaj videvate zvezdo,ki prihaja,da ni mogoče komet,ki leti proti zemlji apophis…srečno…negdo nas bo moral zbuditi in nekoč-kdo bo ???

 • Nenad

  Pozdrav iz Osijeka(Hrvatska)!
  Power point o Maitreji je super napravljen.
  Ja sam ga vidio i prije, jer sam ga dobio od SHARE-SLOVENIJA, te sam ga preveo na hrvatski,pa bi ga prosljeđivao širom ex-YU.
  Rado bih poslao prijevod,a vi ako ste voljni možete ubaciti hrvatske riječi umjesto slovenskih. Ili ako biste htjeli poslati šifru, pa ću ja dovršiti posao. Lep pozdrav i svako dobro!

 • Nenad

  Lep pozdrav i svako dobro od Nenada (SHARE-Hrvatska).
  Prije više od mjesec dana dobio sam mail od Albine da je power-point o Maitreji u montaži, pa se nadam da će mi uskoro stići verzija na hrvatskom jeziku.
  To bi mi puno značilo za širenje te ideje u ovom dijelu Hrvatske, kao i na područje Bosne i Srbije.
  Još jednom - unaprijed hvala!

 • Ivan

  Slišal sem, da se je Maitreja že začel razodevati svetu. Imel naj bi že prve intervjuje na TV. Me zanima, če je to res in kje se da te intervjuje poslušati.

  • Tudi sam sem zasledil to informacijo, vendar sem do nje razmeroma zadržan. Kolikor vem, ni bilo še nikjer objavljeno, kdaj in kje točno je potekal kak od teh intervjujev. Osebno sem celo nekoliko skeptičen v resničnost teh navedb - ne bi bilo prvič, da bi se izkazalo, da kakšna od Cremovih navedb ne drži. (Nekaj podobnega se je pred kakim letom govorilo o svetli zvezdi, ki napoveduje Maitrejev prihod, pa se je izkazalo, da so bili skoraj vsi ponujeni dokazi na to temo v resnici Venera ali kako drugo znano nebesno telo.) Skratka, jaz ne bi jemal vsega, kar pride od g. Crema, za neizpodbitno resnico - dovolj je, da stvari jemljemo z odprtim duhom in dopuščamo možnost, da je zgodba resnična.

   V zgornjem prispevku sem želel le na poljuden in pregleden način predstaviti zgodbo o Maitrejevem prihodu, kakor jo predstavlja g. Creme. Ali bodo dogodki v prihodnosti potrdili resničnost njegovih navedb, bo seveda pokazal čas. Do takrat pa je na vsakomur od nas, da presoja vse podane informacije v skladu s svojim znanjem in/ali notranjim prepričanjem.

 • Ivan

  Hvala za odgovor, Tretji Žarek. 23. oktobra pride Creme v Nemčijo, kjer bo imel tudi predavanje. Me zanima, če bo govoril kaj tem. Drugače pa se ti podatki dajo dobiti na strani Share International. Bi se mi zdelo čudno, da bi objavljali nekaj, kar ne bi bilo resnično.
  http://www.share-international.net/slo/

 • Ivan

  Tretji Žarek, dolgujem ti še tole povezavo, ko je Creme napovedal, kdaj se bo Maitreja pojavil na televiziji.
  http://www.shareradio.org/ram/pr3.ram

 • ivan

  Benjamin Creme je rekel v Munhnu, da Maitraja niti sam ne ve za datum njegovega prihoda, ker je to odvisno od naše volje. - Me pa zanima, Tretji Žarek, kje se da s tabo kaj pogovarjat o ezoteričnih vprašanjih. Le-teh se mi je nabralo kar nekaj, pa me zanima, kaj ti misliš. Ti lahko pišem na e-mail (samo ga nimam)?

 • miro

  Zanimivo razmišljanje ,čeprav sloni na dokaj šibkih dokazih.Popolnoma zgrešena pa je trditev ,da je ponovno utelešenje temeljini zakon stvarstva in
  podlaga evolucije.Če bi bila ta trditev točna bi to pomenilo ,da za zavest in jaz obstaja smrt.Ob smrti bistvena elementa človekovega bivanja ugasneta(saj se ponovno utelesita v drugem jazu).
  L
  ahko pa je ponovno utelešenje zasilni izhod za tiste duše ,ki si niso zaslužile svetlobe in niso odšle v nebivanje.Tukaj pa je potrebno povedati ,da duša ni entiteta ki se bo nekoč združila s svojim izvorom ,ta je namreč monada kakor ste jo imenovali.Duša je le posoda za “monado”,kakor je telo posoda za dušo(Platon).

  Iz opisanega pa sevedaizhaja ,da se mojstri in mojster motijo,kar pa ne bi bilo mogoče če so resnični mojstri!

  Pa lep pozdrav. Miro

Napiši komentar

 

 

 

Uporabiš lahko sledeče HTML oznake

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>