E-Mail 'Dobrodošli!' To A Friend

Email a copy of 'Dobrodošli!' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.

Loading ... Loading ...

4 komentarji na "Dobrodošli!"

 • thabide

  Tretji Žarek, spodbujam totalno to tvojo stran :) se že veselim branja vsega, kar boš napisal. Lp

  • ojla čmčk, čestitke za prvi komentar (kakšna čast kajne) in lepo, da se vidiva tudi tukaj gor. nate sem resno računal, ko sem postavljal tele strani, ker se mi je kar zdelo, da ti bojo članki zanimivi. se bom trudil tudi v bodoče, da bo tako. :)

 • thabide

  ok, vem, da tole bo malček iz konteksta, samo nisem našla kje drugje lahko oddam komentar, ki se ne navezuje na določeno vsebino. Uglavnem, rada bi ti povedala, da bi poleg vsega mal bolj podrobno zanimali tudi ŽARKI, ko si jih glih omenu pri avtorstvu. Ker se mi zdijo jako zanimiva tema:) če je to kakorkoli v tvojem planu al pa če ni, pa bi se ti zdej po mojem komentarju zdelo smiselno to dat nekam, bi bla čmčk zelo vesela :) upam, da nism povzročila prevelike zmede…pač, aspirant :D

  lp

  • ojla čmčk. sem prestavil tvoj komentar na bolj splošen prispevek. kar se žarkov tiče pa… ja, so zanimiva tema, absolutno. so pa tudi zelo široooooooka in zahtevna tema. kot verjetno veš, so žarki diferenciacija drugega vidika, kar pomeni, da je za njihovo razumevanje treba najprej dobro razumeti kaj sploh so vidiki in še posebno, kaj je drugi vidik.

   za začetek sem imel tako ali tako namen napisati nekaj člankov o treh vidikih, ko bo ta tema dovolj obdelana, pa se lahko lotim tudi žarkov. ampak boš morala malo potrpeti, ker kot rečeno, najprej pridejo na vrsto osnove. če pa si res neučakana, pa lahko malo pobrskaš po netu (ali pa si ogledaš tole stran).

Napiši komentar

 

 

 

Uporabiš lahko sledeče HTML oznake

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>