Dobrodošli!

Novo leto, nove odločitve. No, v mislih nimam koledarskega novega leta, ampak sončnega, ki se začne s koncem marca / začetkom aprila, ko sonce vstopi v znamenje ovna. Ker naj bi ta čas podpiral predvsem nove ideje, nove podvige in zagon za novo manifestacijo, sem se tudi jaz odločil, da glede tega nekaj ukrenem. Zato odpiram te spletne strani, ali blog, kot se zdaj temu moderno reče.

Razloge za postavitev tega spletišča sem opisal na posebni strani, zato jih tukaj ne bom navajal ponovno. Na kratko pa lahko povzamem, da sem mnenja, da bi se morali določeni koncepti, ki izhajajo iz ezoterične filozofije, počasi uveljaviti v širši družbi.  Filozofske in ezoterične šole, ki sicer dobro poučijo en del prebivalstva, imajo relativno majhen doseg. Želim si, in mislim da je čas vedno bolj zrel za to, da določene vsebine postanejo bolj dostopne tudi ostalim.

Tako odpiram te spletne strani, v katerih bo govora predvsem o konceptu drugega vidika. Kaj to je, si lahko že preberete v prvem uvodnem članku, temu pa bodo kmalu sledili tudi naslednji. Upam, da vam bo branje zanimivo, morda provokativno, ali za koga celo inspirativno. Skratka - dobrodošli! :)

4 komentarji na "Dobrodošli!"

 • thabide

  Tretji Žarek, spodbujam totalno to tvojo stran :) se že veselim branja vsega, kar boš napisal. Lp

  • ojla čmčk, čestitke za prvi komentar (kakšna čast kajne) in lepo, da se vidiva tudi tukaj gor. nate sem resno računal, ko sem postavljal tele strani, ker se mi je kar zdelo, da ti bojo članki zanimivi. se bom trudil tudi v bodoče, da bo tako. :)

 • thabide

  ok, vem, da tole bo malček iz konteksta, samo nisem našla kje drugje lahko oddam komentar, ki se ne navezuje na določeno vsebino. Uglavnem, rada bi ti povedala, da bi poleg vsega mal bolj podrobno zanimali tudi ŽARKI, ko si jih glih omenu pri avtorstvu. Ker se mi zdijo jako zanimiva tema:) če je to kakorkoli v tvojem planu al pa če ni, pa bi se ti zdej po mojem komentarju zdelo smiselno to dat nekam, bi bla čmčk zelo vesela :) upam, da nism povzročila prevelike zmede…pač, aspirant :D

  lp

  • ojla čmčk. sem prestavil tvoj komentar na bolj splošen prispevek. kar se žarkov tiče pa… ja, so zanimiva tema, absolutno. so pa tudi zelo široooooooka in zahtevna tema. kot verjetno veš, so žarki diferenciacija drugega vidika, kar pomeni, da je za njihovo razumevanje treba najprej dobro razumeti kaj sploh so vidiki in še posebno, kaj je drugi vidik.

   za začetek sem imel tako ali tako namen napisati nekaj člankov o treh vidikih, ko bo ta tema dovolj obdelana, pa se lahko lotim tudi žarkov. ampak boš morala malo potrpeti, ker kot rečeno, najprej pridejo na vrsto osnove. če pa si res neučakana, pa lahko malo pobrskaš po netu (ali pa si ogledaš tole stran).

Napiši komentar

 

 

 

Uporabiš lahko sledeče HTML oznake

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>